Despre noi

Suntem preocupați de utilizarea noilor tehnologii în școală, tehnologii ce pot fi folosite pentru a facilita comunicarea și gestionarea situațiilor critice.

Conceptul aplicației a fost dezvoltat de o echipă mixtă de programatori și profesori.

Alexandru Coman este liderul echipei de programare. A fost participant la Olimpiada Națională de Informatică și este absolvent al Facultății de Matematică și Informatică a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.
A dezvoltat în ultimii ani www.SunPhoto.ro - site web care oferă servicii gratuite de găzduire a albumelor foto online, site care este în prezent în Top200 cele mai vizitate site-uri web românești.

Brîndușa Coman a detaliat specificațiile proiectului și a asigurat testarea aplicației. Este profesoară de informatică la Colegiul Național "Decebal" din Deva și are peste 20 de ani de experiență didactică. Este profesoară cu gradul didactic I, a făcut parte din comisii de Bacalaureat, Teste Naționale, Titularizare.

Notis este cel mai nou produs al firmei Mis Soft Alpina. Bazele firmei au fost puse încă din 1995, domeniul principal fiind dezvoltarea de soluții software.

S.C. Mis Soft Alpina S.R.L.
Nr. Reg. Com. J20/882/1995
CUI 7942692